Uudet verkkosivut julkaistu

Henkilö pitelee älypuhelinta. Henkilöllä on violetti huppari päällä, jossa on Sua varten somessa -logo rinnassa. Älypuhelimen taka kannessa on neljä sydämen muotoista tarraa, joissa on trans-, muunsukupuolisten ja intersukupuolisten liput sekä sateenkaarilippu.

Uudet suavartensomessa.fi-sivut on julkaistu!

Suavartensomessa.fi uudistui kesällä 2023, kun uudet verkkosivut julkaistiin. Pyrimme palvelemaan nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia entistä paremmin keräämällä suositut turvataitoja ja somehäirintää käsittelevät opetusmateriaalimme yhdelle sivustolle.

Lisäksi sivustolla tullaan julkaisemaan artikkeleja liittyen digitaalisessa nuorisotyössä ja sosiaalisessa mediassa esiintyviin ajankohtaisiin ilmiöihin, kuten seksuaaliseen ahdisteluun, somekiusaamiseen ja verkkovälitteisiin seksuaalirikoksiin.

Tilaa myös 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin saat tiedon ammattilaisille suunnatuista koulutuksista ja ajankohtaisista someilmiöistä suoraan sähköpostiisi.

Uudet suavartensomessa.fi-verkkosivut toteutettiin yhteistyössä viestintätoimistojen La&La (avautuu uuteen välilehteen) ja Days Agency (avautuu uuteen välilehteen) kanssa. Sua varten somessa -toiminnan kiitetyn visuaalisen ilmeen on suunnitellut graafikko Janni Valkealahti (avautuu uuteen välilehteen).