Nuorelle

Neljä puhekuplaa, joissa tekstiä: Ootko kohdannut somessa jotain, mikä jäi hämmentämään? Saitko Tiktokissa ilkeän kommentin? Tai IG:ssä ahdistavan viestin? Onko sulle lähetetty tai pyydelty alastonkuvia? Mietitkö, ootko kokenut häirintää. Puhekuplien alla teksti: Me ollaan täällä sua varten ja sun puolella!

Tarjoamme tukea somessa häirintää, kiusaamista ja ahdistelua kokeneille nuorille. Voit laittaa meille yksityisviestiä milloin vain Instagramissa, TikTokissa tai Snapchatissa. Vastailemme viesteihin maanantaista torstaihin.


KESKUSTELUJEN LUOTTAMUKSELLISUUS


Voiks teihin luottaa?
Ootteko oikeesti ammattilaisia?

En haluu et mun porukat saa tietää…

Meidän väliset keskustelut on luottamuksellisia ja meillä on salassapitovelvollisuus. Emme siis kerro käydyistä keskusteluista ja niiden sisällöstä esim. nuorten vanhemmille.

Joskus kuitenkin tulee tilanne, jolloin meidän tulee rikkoa salassapitovelvollisuus. Nuorisotyön ammattilaisina meillä on tietyissä tilanteissa velvollisuus kertoa tietyistä asioista viranomaisille.

Lue lisää keskustelujemme luottamuksellisuudesta täältä (avautuu uuteen välilehteen).


LAITA VIESTIÄ

Instagram @suavarten_official
TikTok @suavarten_official
Snapchat @suavarten_tiimi

Violetilla pohjalla tekstiä: Mietityttääkö somehäirintään liittyvät jutut? Tuu juttelee! Vastaillaan viesteihin maanantaista torstaihin. Vasemmassa alareunassa meidän sometunnukset, Tiktok suavarten_official, Instagram suavarten_official, Snapchat suavarten_tiimi. Oikeassa reunassa kuva viisihenkisestä sua varten somessa tiimistä.