mp @suavarten_official?

Violetilla pohjalla keltaisella värillä otsikko: mp @suavarten_official??? Selaimen osoitekenttä, jossa lukee bit.ly/suavartenkysely. Vasemmassa reunassa kokoelma värikkäitä karkkeja.

Tiedätkö mikä on Sua varten somessa? Oletko oppinut Sua varten somessa -tilien sisällöistä mitään? Käy vastaamassa mp @suavarten_official kyselyyn (avautuu uuteen välilehteen) 17.12.2023 mennessä!

Mikä?

Mp @suavarten_official -kysely on vuosittainen marras-joulukuussa pidettävä kysely koskien Sua varten somessa -sometilejä. Toivomme vastauksia erityisesti n.8-21-vuotiailta nuorilta, ketkä ovat törmänneet tileihimme Instagramissa, Tiktokissa ja/tai Snapchatissa.

Kyselyyn voi vastata 22.11. – 17.12.2023.

Kyselyn yhteydessä on mahdollista osallistua arvontaan, jossa arvotaan pääpalkintona huikea 10kg karkkia, sekä kaksi pienempää karkkipalkintoa! Karkkiarvonta suoritetaan Tiktok-livessä tiistaina 19.12.2023.

Miksi?

Just sun vastauksella on iso merkitys meidän työlle! Jokainen vastaus antaa Sua varten somessa -tiimille arvokasta tietoa meidän toiminnasta ja miten voisimme tehdä siitä entistä parempaa! Kyselyyn vastaamalla autat saamaan juuri nuorten ääntä ja kokemuksia kuuluviin. 💌

Missä?

Kyselyyn ja arvontaan pääsee osallistumaan osoitteesta: bit.ly/suavartenkysely (avautuu uuteen välilehteen). Vastaaminen on vapaaehtoista ja anonyymia. Voit myös vastata pelkkään kyselyyn, jos et halua osallistua karkkiarvontaan ja jättää yhteystietojasi. Arvontaan osallistuvan yhteystietoja ei voi yhdistää kyselyn vastauksiin.

Kysyttävää kyselyyn tai arvontaan liittyen? Laita viestiä IG/TT @suavarten_official tai Snäpissä @suavarten_tiimi. Tai pistä Whatsappia Annille +358 50 364 2103.

Kyselyn ja arvonnan tietosuojaselosteen pääset lukemaan täältä.